22 53 33 17
22 53 33 17

Persondatapolitik

I Memox´ persondatapolitik redegøres der for, hvordan vi bruger persondata og sikrer efterlevelse af persondatareglerne. Vi bestræber os på bedst muligt at beskytte kvaliteten og integriteten af dine personoplysninger, og vi har implementeret sikkerhedsforanstaltninger med henblik herpå.

Du vil typisk afgive personoplysninger i forbindelse med indgåelse af kontrakt, når Memox yder rådgivning til dig som borger eller som ansat i Memox. Personoplysninger vil også blive registreret, når du besøger vores hjemmeside, samt indgå i loginoplysninger, hvis du tildeles sådanne, i forbindelse med benyttelse af vores systemer.
 

Hvilke personoplysninger indsamler vi?

De personoplysninger, som vi indsamler, kan for eksempel omfatte:
 
Fulde navn Adfærdsmønstre
CPR-nummer Helbredsoplysninger
Adresser Handleplan
Telefonnumre Statusrapporter
E-mail adresser Indstillinger
Relationer Diverse sagsakter/rapporter
 

Hvorfor indsamler vi personoplysninger?

Baggrunden for, at vi indsamler dine personoplysninger, er typisk for at kunne:
  • Yde rådgivning til dig og din familie
  • Opfylde en kontrakt
  • Tilmelde dig ønskede faciliteter, kurser mv.
  • Sende nyhedsbreve, tilbud og andre oplysninger vedrørende vores virksomhed til dig
Herudover indsamler vi dine personoplysninger til brug for interne markedsundersøgelser, markedsføring og statistik.
 

Beskyttelse og lagring af personoplysninger

Vi opbevarer kun dine personoplysninger, så længe dette er nødvendigt til opfyldelse af de formål, til hvilke dine personoplysninger er indsamlet.
Oplysningerne slettes derfor, når eksempelvis kunde- eller ansættelsesforholdet ophører, dog under hensyntagen til de opbevaringspligter, der følger af anden lovgivning, eksempelvis regnskabsloven.
 

Videregivelse

Dine personoplysninger kan blive videregivet til din kommune. Vi kan endvidere videregive dine personoplysninger til offentlige myndigheder eller andre, i det omfang dette følger af gældende lovgivning, eller vi bliver pålagt videregivelse af en kompetent domstol.

Dine personoplysninger vil ikke uden indhentelse af dit samtykke, blive gjort til genstand for anden ekstern videregivelse, medmindre der er hjemmel hertil i lov. Vi hverken benytter eller videregiver dine personoplysninger til markedsføringsmæssige formål, herunder til udsendelse af e-mails med reklameindhold, medmindre du har anmodet herom og accepteret dette.  
 

Behandling hos tredjepart

Memox kan vælge at benytte databehandlere, herunder udbydere af software, website hosting, sociale og professionelle medier, backup, sikkerhed og opbevaring. Disse databehandlere vil blive instrueret af os til at behandle dine personoplysninger på vores vegne, og vi indgår særlig aftale herom. Databehandlere behandler kun dine personoplysninger til de specifikke formål, som oplysningerne er indsamlet til.
Vi forpligter disse databehandlere til at behandle dine personoplysninger fortroligt, og til at træffe de fornødne tekniske og organisatoriske sikkerhedsforanstaltninger mod, at oplysninger hændeligt eller ulovligt tilintetgøres, fortabes eller forringes, eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med persondataloven.

Dine personoplysninger kan blive overført til andre lande uden for EU/EØS, og lande, der ikke har love, der giver særlig beskyttelse af personoplysninger, men som i kraft af EU-reglerne bliver forpligtet til at leve op til disse regler.
 

Indsigt/rettelse/sletning/overførsel

Du har altid mulighed for at bede om overførsel af, indsigt i, tilretning af samt anmode om sletning af de registrerede personoplysninger.
 

Henvendelse til os

Hvis du ønsker, at vi retter eller sletter personoplysninger, eller hvis du har andre spørgsmål vedr. persondata, bedes du rette henvendelse til os på: info@memox.dk.
 
Kontakt
Du er altid velkommen til at kontakte os via formularen herunder.
Navn:
*
Telefon:
*
E-mail:
*
Evt. besked:
 
Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere, men de gemmer også information om hvordan du bruger vores hjemmeside, så vi kan forbedre den både for dig og for andre. Cookies på denne hjemmeside bruges primært til trafikmåling og optimering af sidens indhold. Du kan forsætte med at bruge vores side som altid, hvis du accepterer at vi bruger cookies.
Memox | Tlf. 22 53 33 17 | Sjælland | Fyn | Jylland | CVR: 37851582